Opšti uslovi kupovine

Poštovani,
Uslovima kupovine definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi

 1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu kada su u pitanju novi kupci ali je uobičajeno da Vas pozove i ako ste već kupovali kod nas. Kupcu na e-mail stiže i potvrda porudžbine a na sajtu kupac može pratiti i u kojoj je fazi njegova porudžbina.
 2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva.
 3. Prodavac se obavezuje da poručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
 4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.
 5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.
 6. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.

Uslovi garancije

Uzimajući u obzir da se radi o proizvodima koji dolaze u direktan dodir sa kožom, Harvest plus d.o.o. svaki proizvod šalje na analizu zdravstvene bezbednosti i garantuje da su kao takvi bezbedni za upotrebu. Ukoliko se neki proizvod ošteti tokom transporta molimo Vas da odmah napravite zapisnik sa kurirom i obavestite nas o tome kako bismo sa kurirskom službom mogli da se dogovorimo da Vam se isporuči neoštećen proizvod.

Garancija kvaliteta

Harvest plus d.o.o. garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su ispitani i zdravstveno bezbedni za ljudsku upotrebu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo. Potrebno je da proizvod donesete ili na drugi način dostavite u originalnom pakovanju sa računom na našu adresu, Novi Sad, Jovana Popovića 1. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe. Za takve proizvode defekti se mogu uočiti odmah po prijemu, pred predstavnikom kurirske službe.  Sva kasnija oštećenja su posledica nepravilne upotrebe  i Harvest plus d.o.o. ne snosi odgovornost za te postupke.

Reklamacija u trenutku prijema

 • Ako je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili da ne odgovara specifikaciji ili projektovanoj nameni (ovo morate utvrditi na licu mesta, ispred kurira,  proveriti robu i odmah reagovati. Ako kurir napusti mesto isporuke, a Vi prijavite neispravnost kasnije ili nekompletnost pošiljke razlikuje se račun i ono sto imate u paketu – reklamacija neće biti uvažena). 
 • Ako je proizvod u trenutku prijema oštećen a kurir nije sačekao da mu to saopštite – u ovom slučaju morate odmah obavestiti Harvest plus d.o.o. na telefon: +381 63 507 400!
 • Reklamacija na funkcionalnu ispravnost proizvoda nije moguća. Svi naši proizvodi su bezbedni i zdravstveno ispavni, ali ima osoba koje su alergične ili preosetljive na neke supstance i mi nismo u mogućnosti da to znamo unapred. Zato Vas molimo da pročitate sastav proizvoda koji poručite kako bismo izbegli moguće neprijatnosti.

  U slučaju reklamacije robu donosite ili na drugi način dostavljate na adresu: Harvest plus d.o.o. Novi Sad, Jovana Popovića 1. Ukoliko robu niste kupili preko interneta nego preko neke prodavnice, morate da reklamirate  u prodavnici gde ste je kupili.

  Harvest plus d.o.o.  zadržava sva prava promene cene proizvoda:
  Ukoliko ste poručili proizvod po jednoj ceni i sa tom cenom ste ga primili na kuću adresu, a nakon toga je cena smanjena nemate prava na povraćaj novca ali ni dodatne troškove ako je proizvod poskupeo u međuvremenu.

signature-2

Pronađite proizvod koji Vama odgovara

Sasvim novi proizvodi!

USKORO WEB PRODAVNICA