Istrajni u borbi protiv nevidljivog neprijatelja!

Harvest plus doo se bavi razvojem i proizvodnjom artikala koji se baziraju na transdermalnom unošenju suplemenata odnosno minerala i vitamina u ljudski organizam.
Unos suplemenata preko kože u organizam je najbezbedniji, najbrži i najprijatniji način postizanja ravnoteže i balansa u organizmu. Naša kompanija je krenula od činjenice da su banjska lečenja poznata čovečanstvu od davnina a i na osnovu najnovijih svetskih studija o unosu suplemenata preko kože, razradili smo nekoliko projekata za transdermalni unos bitnih elemenata u naš organizam, kao i nekoliko proizvoda za antibakteriološku zaštitu sa dodatkom nano i jonskog srebra i time smo dali skroman doprinos sprečavanju širenja virusa , bakterija i ostalih patogena za vreme Korona pandemije.
Naši proizvodi su na tržištu od 2017-te godine, a odlika im je visok nivo kvaliteta i prihvatljiva cena.
Tim experata iz naše kompanije je razvio naše revolucionarne proizvode koji pomažu potrošačima da zaštite sebe. Neki od naših proizvoda su preporučeni od strane SZO.

U saradnji sa iskusnim naučnicima kompanije Galenika Pharmacia i kompanije Koloid, nakon višegodišnjeg istraživanja na polju nano-tehnologije dokazali smo da joni srebra i zeolit imaju neverovatnu snagu u borbi protiv virusa i bakterija!

Srebro je najpoznatiji i najjači prirodni antibiotik i kao takvo, odličan saveznik u borbi protiv neželjenih mikroorganizama, dok zeolit ima strukturu rešetkastog kaveza sa snažnim negativnim nabojem, koji privlači i apsorbuje jone pozitivnog naboja (slobodne radikale i ostale štetne tvari).

Mehanizam delovanja srebra je inhibicija respiratornog enzima ćelije patogenog mikroorganizma. Srebro deluje kao katalizator, blokirajući određene enzime koje patogeni mikroorganizmi koriste u svom metabolizmu, usled čega ovi izazivači bolesti ostaju bez kiseonika i hrane i raspadaju se. Ovaj proces se odvija toliko brzo i efikasno, da nijedan mikroorganizam ne stigne da mutira, odnosno stekne otpornost. Zeolit klinoptilolit utiče na sposobnost imunološkog sistema da se suprotstavi infekciji i ima snažan uticaj na smanjenje nivoa slobodnih radikala.

signature-2

Pronađite proizvod koji Vama odgovara

Novi proizvodi u pripremi!

USKORO NAŠA WEB PRODAVNICA