Samočisteća srebrna maska

Maska sa zeolitom i jonima srebra – pouzdana zaštita od patogenih mokroorganizama!

Najnovijom tehnologijom poslednje generacije iskusni naučnici kompanije Galenika Pharmacia i kompanije Koloid d.o.o. nakon višegodišnjeg istraživanja na polju nano-tehnologije, proizveli su ekološku, Srebrnu masku, koja ultrazvučnom jonizacijom integriše jone srebra, čistoće 99,99 Ag+ i zeolit klinoptilolit u troslojnu tkaninu. Savremenim nano-tehnološkim postupkom i po principima najviših svetskih standarda proizveli smo i testirali Srebrnu Masku vrhunskog kvaliteta, čije aktivne komponente (zeolit i joni srebra), dokazano uništavaju 99,99% patogenih mikroorganizama, tako da svoje puno dejstvo ostvaruje i do 30 dana!

Benefiti Srebrne maske u odnosu na obične hiruške maske:

Obična (hirurška) maska?

Mikroorganizmi se prenose dodirom ili putem kapljica i aerosola na masku,

Filteri za aerosol ne mogu sprečiti sve patogene mikroorganizme da prođu kroz masku,

Patogeni se često dugo zadržavaju i mogu preživeti do 9 dana,

Rizik od zaraze povećava se diranjem kontaminirane maske (skidanje, premeštanje, podešavanje…)

Srebrna maska

Srebrna maska pruža sigurnu zaštitu tako što zeolit i joni srebra, integrisani u masku, u najkraćem roku uništavaju patogene mikroorganizme pri kontaktu, zahvaljujući inteligentnoj nano – antimikrobnoj tehnologiji.

Dezinfikovan vazduh se filtrira kroz masku omogućavajući osobi da udiše nekontaminiran vazduh.

Pruža zaštitu u opsegu od 360˚.

Puno dejstvo 30 dana!

Kako se koristi SAMOČISTEĆA SREBRNA MASKA?

Ono što Srebrnu masku izdvaja od ostalih maski na tržištu je to što se može koristiti višekratno, sve do momenta dok se fizički ne uništi, ne polije vodom ili dok se značajno ne zaprlja. Uz svakodnevno nošenje bezbedna je za korišćenje i do 30 dana.

U toku dana Srebrna maska se u kontinuitetu može nositi do tri sata, nakon čega je treba skinuti, odložiti na ravnu površinu i tako ostaviti 20 minuta, kako bi antibakterijska i antivirusna svojstva zeolita i jona srebra za to vreme neutralisala patogene mikroorganizme.
Ovo je takozvani proces „samočišćenja” Srebrne maske, jedine na tržištu koja obezbeđuje sigurnu zaštitu od infekcija.

Za detaljnije informacije o svojstvima i snazi čudotvornog minerala zeolita i jona srebra, pisali smo na našoj blog stranici Srebro i zeolit >